تلگرامتلگراماینستاگراماینستاگرامآپاراتآپاراتایتاایتابلهبلهروبیکاروبیکا
041-33281418 info@tabrizipro.ir شنبه تا چهارشنبه ۸ تا 14
خانه/اخبار/آزادی 323 زندانی غیرعمد در هفت ماهه سال جاری از زندانهای آذربایجان شرقی
اخبار

آزادی 323 زندانی غیرعمد در هفت ماهه سال جاری از زندانهای آذربایجان شرقی

۱۴۰۵/۰۷/۱۵ فرزاد آقایی ۳ بازدید ۰ نظر زمان مطالعه: ۰ دقیقه
آزادی 323 زندانی غیرعمد در هفت ماهه سال جاری از زندانهای آذربایجان شرقی

مدیر ستاد دیه آذربایجان شرقی از آزادی 323 زندانی غیرعمد و محکوم مالی در هفت ماهه سال جاری از زندان‌های استان خبر داد.

رسول تقی پور گفت : 314 نفر از زندانیان آزاد شده، مرد و 9 نفر زن بودند، گفت: زندانیان جرایم غیرعمد استان که در هشت ماهه سال شدند شامل 195 نفر زندانی بدهکار مالی، 8 محکوم تصادف رانندگی و حوادث کارگاهی و 120 محکوم مهریه و نفقه می‌شود.

وی با بیان این‌که مجموع مبلغ بدهی زندانیان آزاد شده بالغ بر 186 میلیارد تومان بود، اظهار کرد: مبلغ 162 میلیارد تومان از طریق دادخواست اعسار به تقسیط، ‌8میلیارد تومان از طریق گذشت شاکیان، 10 میلیارد تومان از طریق کمک ویژه ستاد دیه استان و 5 میلیارد تومان نیز از محل تسهیلات با کارمزد چهار درصد و یک میلیارد تومان از طریق آورده خانواده تامین شده است.

تقی پور در خاتمه گفت: اکنون بالغ بر 426 محکوم در زندان‌های استان‌ در حال تحمل حبس هستند که کل مبلغ بدهی این افراد، به بیش از 200 میلیارد تومان می‌رسد.

فرزاد آقایی

مدیر روابط عمومی ستاد دیه استان آذربایجان شرقی

خبر قبلی آزادی 10 زندانی غیرعمد با کمک محسن چاووشی خبر بعدی آزادی ۳۵ زندانی غیر عمد از زندان های استان آذربایجان شرقی
اشتراک‌گذاری:

اخبار مرتبط