رسول تقی پور بیان کرد: از مجموع زندانیان آزاد شده، 14 نفر به علت حوادث کارگاهی، 325 نفر بدهکار مالی، 213 نفر از زندانیان مهریه و نفقه نیز از زندانیان بودند که آزاد شدند.
وی گفت : از این تعداد 324 نفر از زندان تبریز ،58 نفر از زندان اهر ،45 نفر از زندان مراغه و 45 نفر از زندان میانه و مابقی از سایر زندانهای استان آزاد شدند .
وی ادامه داد: کل مبلغ بدهی زندانیان آزاده شده نیز برابر با 390 میلیارد میلیون تومان بود که 344 میلیارد تومان آن از طریق پذیرش اعسار(تقسیط) از سوی مراجع قضایی، 17 میلیارد تومان توسط بخشش شاکیان، 16 میلیارد و هفتصد میلیون تومان نیز از طریق کمک ویژه ( کمک بلاعوض) و مابقی نیز با پرداخت تسهیلات فراهم شده است.
آمار آزادی
آزادی 552 زندانی غیر عمد آذربایجانشرقی در سال 1400
مدیر ستاد دیه آذربایجان شرقی با ارائهی گزارشی از فعالیتهای این ستاد گفت: برای اولین بار در استان از زمان تاسیس ستاد دیه استان آذربایجان شرقی، 552 زندانی جرائم غیرعمد در سال 1400 از زندانهای استان آزاد و به کانون گرم خانواده بازگشتند.
