تلگرامتلگراماینستاگراماینستاگرامآپاراتآپاراتایتاایتابلهبلهروبیکاروبیکا
041-33281418 info@tabrizipro.ir شنبه تا چهارشنبه ۸ تا 14
خانه/اخبار/حادثه غیرعمد گچکار ۳۵ ساله را روانه زندان کرد
اخبار

حادثه غیرعمد گچکار ۳۵ ساله را روانه زندان کرد

۱۴۰۵/۰۷/۱۵ فرزاد آقایی ۲ بازدید ۰ نظر زمان مطالعه: ۱ دقیقه
حادثه غیرعمد گچکار ۳۵ ساله را روانه زندان کرد

به گزارش روابط عمومی ستاد دیه آذربایجان شرقی ، مددجو بخاطر وضیعت معیشتی دادخواست اعسار به تقسیط به مراجع قضایی ارائه نموده و با تایید اعسار مبلغ به ۲۰ میلیون پیش قسط و ماهانه ۷۰۰ هزار تومان تقلیل یافته است .

مددجو جهت انجام کار گچکاری و کسب روزی حلال به استان بوشهر عزیمت نموده و درحین انجام کار شاگرد وی از تخته زیر پایی گچکار به زمین افتاده و موجب شکستگی لگن و از دست دادن قوای جنسی و عدم نگهداشتن ادار و مدفوع دچار می شود .

مددجو پدر یک دختر ۱۰ ساله یک پسر ۱ ساله و از طرفی بخاطر فوت برادرش از دختر مرحوم نیز مراقبت می کند .

خانواده مددجو در یکی از روستا های آذربایجان شرقی سکونت داشته و با زندانی شدن مددجو وضعیت بد اقتصادی را تحمل میکنند .

گفتنی است، بدهی این مددجویان برابر با ۲۰۰ میلیون ریال بوده و مردم خیر و نوع دوست می‌توانند از طریق شماره حساب‌۰۱۰۴۴۴۴۴۴۰۰۴ و شماره کارت ۶۰۳۷۶۹۱۹۹۰۰۵۶۱۶۰ نزد بانک صادرات به نام ستاد دیه استان و یا از طریق سایت رسمی ستاد دیه استان و یا با مراجعه به دفتر ستاد دیه استان به این فرد نیازمند کمک کنند.

 

فرزاد آقایی

مدیر روابط عمومی ستاد دیه استان آذربایجان شرقی

خبر قبلی آزادی۱۵۱ زندانی از پشت میله‌ها با هزینه ضیافت متوفی خبر بعدی پانصد و چهل هفتمین جلسه هیات امناء ستاد دیه استان آذربایجان شرقی برگزار شد .
اشتراک‌گذاری:

اخبار مرتبط