تلگرامتلگراماینستاگراماینستاگرامآپاراتآپاراتایتاایتابلهبلهروبیکاروبیکا
041-33281418 info@tabrizipro.ir شنبه تا چهارشنبه ۸ تا 14
خانه/اخبار/راننده ۶۰ ساله تبریزی از زندان ارمنستان آزاد شد !
اخبار

راننده ۶۰ ساله تبریزی از زندان ارمنستان آزاد شد !

۱۴۰۵/۰۷/۱۵ فرزاد آقایی ۲ بازدید ۰ نظر زمان مطالعه: ۱ دقیقه
راننده ۶۰ ساله تبریزی از زندان ارمنستان آزاد شد !

راننده ۶۰ ساله تبریزی از زندان ارمنستان آزاد شد !

اسماعیل خانی راننده کامیون تبریزی که در سال ۹۴ در کشور ارمنستان تصادف ودر آن کشور زندانی شده بود با تلاش ستاد دیه ، دادگستری استان ، وزارت امور خارجه از زندان آرارات ارمنستان آزاد و به میهن اسلامی بازگشت .

به گزارش روابط عمومی ستاد دیه استان آذربایجان شرقی ، در شب ولادت اقا امام رضا (ع) با حضور اقای عبداللهی نماینده وزارت دادکستری ،حجت الاسلام علیزاده ، نماینده قوه قضاییه ودادستان جلفا ،تقی پورمدیر ستاد دیه استان و فرمانده مرزبانی در نقطه صفر مرزی نوردوز جلفا به میهن اسلامی بازگشت.

شایان‌ذکر است، با تلاش‌های ستاد دیه آذربایجان‌شرقی و کمک‌های خیرین مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان کمک ویژه ستاد دیه و مبلغ ۴۰ میلیون تومان از طریق تعهدات بیمه الحاقی که در حین ورود به کشور ارمنستان صادر گردیده بود و مابقی بدهی نیز از طریق رضایت شکات توسط سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور ارمنستان تامین شد.

گفتنی است، «اسماعیل.خ» مرد ۶۰ ساله تبریزی در سال ۹۴ با بارگیری سوخت هواپیما عازم کشور ارمنستان شده و در استان آرارات به علت نقص فنی کامیون در قسمت ترمز تصادف کرده و با برخورد به چندین خودرو سواری، دو نفر در دم جان خود را از دست می‌دهند، در این جریان، هفت نفر جراحت دیده و هشت خودرو نیز در آتش‌سوزی دچار صدمه می‌شوند، وی به سه سال حبس و مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان محکوم می‌شود .

 

? پایگاه اطلاع رسانی ستاد دیه استان آذربایجان شرقی
www.Tabrizipro.ir

❇️کانال ستاد دیه استان آذربایجان شرقی
@tabrizipro

فرزاد آقایی

مدیر روابط عمومی ستاد دیه استان آذربایجان شرقی

خبر قبلی فیلم /طرح آزادی ۱۰ زندانی جرائم غیرعمد در دهه کرامت خبر بعدی فیلم / مرد ۶۰ سال تبریزی از زندان ارمنستان آزاد شد
اشتراک‌گذاری:

اخبار مرتبط