تلگرامتلگراماینستاگراماینستاگرامآپاراتآپاراتایتاایتابلهبلهروبیکاروبیکا
041-33281418 info@tabrizipro.ir شنبه تا چهارشنبه ۸ تا 14
خانه/اخبار/هزینه سفره عقد یک زوج تبریزی موجب آزادی ۲ زندانی غیرعمد شد
اخبار

هزینه سفره عقد یک زوج تبریزی موجب آزادی ۲ زندانی غیرعمد شد

۱۴۰۵/۰۷/۱۵ فرزاد آقایی ۲ بازدید ۰ نظر زمان مطالعه: ۰ دقیقه
هزینه سفره عقد یک زوج تبریزی موجب آزادی ۲ زندانی غیرعمد شد

مدیر ستاد دیه آذربایجان‌شرقی گفت: یک زوج تبریزی بخشی از هزینه سفره عقد خود را جهت آزادسازی دو زندانی غیرعمد و محکوم مالی صرف کردند.

رسول تقی پور در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: این زوج تبریزی امروز در محل ستاد دیه استان حضور یافته و هزینه سفره عقد خود را برای آزادی زندانیان تقدیم کردند.

وی افزود: دو زندانی غیرعمد با کمک این زوج طی روزهای آینده آزاد شده و به آغوش خانواده خود بازمی‌گردند.

وی با اشاره به کمک‌های قبلی از سوی مرد این زوج در آزادی زندانیان، ادامه داد: این زوج خواستند تا با نیت کار خیر و بازگشت یک هم وطن به کانون گرم خانواده، زندگی خود را با برکت آغاز کنند.

تقی پور خاطرنشان کرد: این زوج اذعان می‌کردند که صرف هزینه زیاد برای یک مراسم عقد، بیهوده بوده و با کمک به آزادی زندانیان غیرعمد، مراسم مختصری برای خود برگزار می‌کنند.

انتهای پیام

فرزاد آقایی

مدیر روابط عمومی ستاد دیه استان آذربایجان شرقی

خبر قبلی مراسم تجلیل از خیرین ستاد دیه استان آذربایجان شرقی خبر بعدی آزادی ۵۵ زندانی غیرعمد از زندان های استان آذربایجان شرقی
اشتراک‌گذاری:

اخبار مرتبط