تلگرامتلگراماینستاگراماینستاگرامآپاراتآپاراتایتاایتابلهبلهروبیکاروبیکا
041-33281418 info@tabrizipro.ir شنبه تا چهارشنبه ۸ تا 14
خانه/اخبار/آزادی 60 نفر به مناسبت ایام الله دهه فجر و نیمه شعبان
اخبار

آزادی 60 نفر به مناسبت ایام الله دهه فجر و نیمه شعبان

۱۴۰۵/۰۷/۱۵ فرزاد آقایی ۹ بازدید ۰ نظر زمان مطالعه: ۰ دقیقه
آزادی 60 نفر به مناسبت ایام الله دهه فجر و نیمه شعبان

به مناسبت نیمه شعبان و ولادت امام زمان (عج) و ایام الله دهه فجر طی مراسمی 60 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد از زندانهای استان آذربایجان شرقی آزاد شدند

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان آذربایجان شرقی ، طی مراسمی با حضور رئیس کل دادگستری استان ،دادستان مرکز استان ،مدیرکل زندانها ،مدیرستاد دیه و جمعی از مسئول استانی و همچنین با حضور جمعی از خیرین 60 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد آزاد و به کانون گرم خانواده خود برگشتند .

در این مراسم رئیس کل دادگستری ضمن تقدیر از خیرین و تلاش های ستاد دیه استان جمع کل بدهی این تعداد را دویست میلیارد اعلام کرد و گفت برای آزادی این تعداد هشت میلیارد و هشتصد میلیون تومان بصورت ویژه (بلاعوض)پرداخت شده است .

خلیل الهی افزود : از ابتدای سال جاری نیز و با احتساب آزادی های امروز 506 نفر از زندانهای استان آزاد شدند که با کمک خیرین و ستاد دیه استان بیش از 60 میلیارد تومان بصورت کمک ویژه (بلاعوض) پرداخت شده است .

وی گفت از این تعداد 17 نفر زن و 489 نفر مرد از زندانهای استان آزاد شدند .

فرزاد آقایی

مدیر روابط عمومی ستاد دیه استان آذربایجان شرقی

خبر قبلی حضور مدیر و مددکاران ستاد دیه آذربایجان شرقی در زندان تبریز خبر بعدی تولدی از جنس آزادی
اشتراک‌گذاری:

اخبار مرتبط