امروز یکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴
تولدی به وسعت آزادی /

جوان تبریزی با ۱۰ میلیارد ریال، شادی را به ۲۰ خانواده بازگرداند


تاریخ و زمان ارسال: 4 مرداد 1404 ساعت 8:38 نویسنده : فرزاد آقایی شناسه خبر : 6636
در روزگاری که تولدها با شمع، کیک و مهمانی معنا می‌شوند، جوانی از تبریز، تولد خود را با مفهومی عمیق‌تر جشن گرفت؛ با آزادی ۲۰ زندانی جرایم غیرعمد
جوان تبریزی با ۱۰ میلیارد ریال، شادی را به ۲۰ خانواده بازگرداند

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان آذربایجان شرقی ، در هفته‌های اخیر، فرهنگی نو، زیبا و خداپسندانه در تبریز در حال شکل‌گیری است؛ فرهنگی که جوانانش تصمیم گرفته‌اند شادی تولد خود را با کسانی قسمت کنند که سال‌هاست شادی را پشت میله‌های زندان جا گذاشته‌اند.

روز گذشته، پوریا برزگر، جوان نیک‌اندیش تبریزی، در اقدامی تحسین‌برانگیز با پرداخت ۱۰ میلیارد ریال، با پرداخت بدهی ۲۰ زندانی مالی جرایم غیرعمد را در استان آذربایجان شرقی فراهم کرد.

او با حضور در ستاد دیه استان، بدهی این زندانیان را پرداخت کرد و گفت:

«امسال در ماه مبارک رمضان، وقتی برای اولین بار خبر جشن گلریزان را شنیدم، حس خاصی تمام وجودم را گرفت. همان لحظه با خودم فکر کردم: چه‌طور می‌شود روز تولدم که چند ماه بعد است ، و همیشه برای خودم روز ماندگاری بوده ، امسال رنگ دیگری بگیرد؟ چرا به‌جای هزینه‌های همیشگی برای برگزاری جشن و مهمانی، آن شادی را با کسانی قسمت نکنم که پشت میله‌های سرد زندان، چشم‌انتظار یک روزنه امید هستند؟

این فکر، به یک تصمیم قلبی تبدیل شد: تولدم امسال، باید روز آزادی باشد، روزی که به‌جای شمع و کیک، ۲۰ خانواده دوباره دور هم جمع شوند، کودکی پدرش را در آغوش بگیرد، مادری اشک شوق بریزد… دلم می‌خواست آن روز، نه فقط من، که خانواده‌هایی که دل‌شان از فراق به درد آمده، طعم خوشحالی واقعی را بچشند.»

شما هم می‌توانید در مورد این مقاله نظر بدهید

سیزده − چهار =

ایتا بله روبیکا تلگرام