امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵
به گزارش روابط عمومی /

آزادی 427 زندانی در 7 ماهه سال 1402 از زندانهای استان آذربایجان شرقی


تاریخ و زمان ارسال: ۳ آبان ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۵۵ نویسنده : فرزاد آقایی شناسه خبر : 4455
مدیر ستاد دیه آذربایجان شرقی گفت: از ابتدای امسال تاکنون تعداد 427 زندانی جرائم غیرعمد با کمک خیرین و مردم نوع دوست استان از زندان‌ها آزاد شدند و به کانون گرم خانواده بازگشتند.
آزادی 427  زندانی در 7 ماهه سال 1402 از زندانهای استان آذربایجان شرقی

رسول تقی پور افزود: از مجموع زندانیان آزاد شده فوق، تعداد 1 نفر به علت حوادث کارگاهی، 238 نفر بدهکار مالی و 188 نفر مهریه و نفقه از زندان آزاد شدند.
وی کل مبلغ بدهی زندانیان آزاده شده را معادل 480 میلیارد تومان اعلام و اضافه کرد: از این مبلغ 422 میلیارد تومان از طریق پذیرش اعسار(تقسیط) از سوی مراجع قضایی، 19 میلیارد تومان توسط گذشت رضایتمندانه، 24 میلیارد تومان نیز از طریق کمک ویژه (بلاعوض)، 12 میلیارد با پرداخت تسهیلات و 3 میلیارد با آورده خانواده تامین شده است‌.
وی افزود : از تعداد زندانیان آزاد شده در 7 ماهه امسال 10 نفر شامل زندانیان زن و 417 نفر شامل زندانیان مرد بودند .
تقی پور ادامه داد: تا به امروز از زمانی که سنت حسنه ضیافت و احسان مرحومین در آذربایجان شرقی و به خصوص تبریز شروع شده است، حدود 3 هزارو 900 خانوار در این امر خیر سهیم شده اند و هزینه های مراسم ترحیم متوفیان خود را جهت آزادی زندانیان غیرعمد و محکومین مالی اهدا کرده اند.
وی خاطر نشان کرد: در روزهای اخیر در تبریز شاهد یک امر ارزشمند بودیم که در ترحیم مراسم دو نفر از پیشکسوتان حوزه صنعت فولاد و همچنین حوزه موادغذایی خانواده های متوفیان ،دوستان و آشنایان و صاحبان صنایع در آزادی بیش از 93 زندانی غیرعمد مشارکت داشتند که در نوع خود بی نظیر بود .

شما هم می‌توانید در مورد این مقاله نظر بدهید

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

ایتا بله روبیکا تلگرام