امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵
به گزارش روابط عمومی /

آیین تجلیل از خیرین ستاد دیه استان آذربایجان شرقی برگزار شد


تاریخ و زمان ارسال: ۳۰ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۵۲ نویسنده : فرزاد آقایی شناسه خبر : 4832
مراسم تجلیل از خیرین ستاد دیه استان آذربایجان شرقی با حضور رئیس کل دادگستری، مدیر کل زندان‌های استان ،شهردار کلانشهر تبریز و جمعی از صاحبان صنایع و خیرین برگزار شد.
آیین تجلیل از خیرین ستاد دیه استان آذربایجان شرقی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد دیه استان آذربایجان شرقی ، در این مراسم مدیر ستاد دیه استان ضمن ارائه آماری از عملکرد این ستاد گفت: از ابتدای سال تا به امروز با کمک خیرین 516 زندانی غیر عمد از زندان‌های استان آزاد شدند که برای آزادی این تعداد بیش از 28 میلیارد تومان بصورت کمک ویژه (بلاعوض) پرداخت شده است.

تقی پور گفت : مبلغ کل بدهی زندانیان آزاد شده 581 میلیارد تومان بود که با پذیرش اعسار مبلغ 506 میلیارد تومانی توسط مراجع قضایی و همچنین گذشت 24 میلیاردی شاکیان مقدمات آزادیشان فراهم و با کمک خیرین و تلاشهای ستاد دیه از زندان آزاد و به کانون گرم خانواده خود بازگشتند .

رئیس کل دادگستری استان نیز ضمن تجلیل و تشکر از خیرین، یاد و خاطره‌ خیرین بزرگوار مرحوم مهندس مقیمی اصل و مرحوم حاج سیفعلی نامور که تلاش های بسیار در امور خیر به خصوص آزادی زندانیان انجام دادند را گرامیداشت.

موسی خلیل اللهی: به حمدالله با کمک خیرین تبریز که واقعاً نمونه بارزی در کشور هستند در چهار سال اخیر بیش از 4000 هزار خانواده‌ متوفیان در ستاد دیه استان آذربایجان شرقی حضور به هم رساندند که از همین باب بیش از 1000 زندانی غیر عمد و محکومین مالی از زندان‌های استان آزاد شدند.

در پایان مراسم از خیرین حاضر در جلسه با اهدای لوحی توسط رئیس کل دادگستری و مدیر کل زندان‌های استان تجلیل به عمل آمد.

شما هم می‌توانید در مورد این مقاله نظر بدهید

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

ایتا بله روبیکا تلگرام