امروز جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳

تأکید مدیر عامل ستاد دیه استان آذربایجان شرقی بر حل مشکلات مددجویان در زندان مراغه


تاریخ و زمان ارسال: 25 مهر 1395 ساعت 10:48 نویسنده : فرزاد آقایی شناسه خبر : 598
تأکید مدیر عامل ستاد دیه استان آذربایجان شرقی بر حل مشکلات مددجویان در زندان مراغه

روابط عمومی – مدیر عامل ستاد دیه استان آذربایجان شرقی در بازدید از زندان مراغه با رییس زندان این شهرستان دیدار و ضمن بررسی مسائل مربوط به زندانیان جرائم غیر عمد، بر حل مشکلات این مددجویان تأکید کرد.

تقی پور در ادامه در جمع مددجویان جرائم غیر عمد زندان مراغه حضور یافت و ضمن دیدار و گفتگو با آنان،به تشریح شرایط بهره مندی از تسهیلات و مساعدت های ستاد دیه و ارائه راهنمایی های لازم پرداخت و از آنان خواست جهت تسریع در امر رسیدگی به پرونده ها، درخواست اعسار و تقسیط و تعدیل را در اولویت قراردهند.

دبیر هیأت امنای نمایندگی استان در بخش پایانی سفر خود با دادستان و مدیر انجمن حمایت از زندانیان شهرستان مراغه دیدار و گفتگو کرد.

وی در دیدار با مدیر انجمن حمایت از زندانیان ضمن تقدیر و تشکر از تلاش های انجمن حمایت از زندانیان، تصریح کرد: تمامی انجمن های حمایت از زندانیان سطح استان با ستاد دیه تعامل و همکاری نزدیکی دارند و همین امر موجب می شود تا فرآیند آزاد سازی زندانیان جرائم غیر عمد با سرعت و دقت بیشتری پیش برود.

شما هم می‌توانید در مورد این مقاله نظر بدهید

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

ایتا بله روبیکا تلگرام