سقوط درب های فلزی،جوشکار ۲۸ ساله را روانه زندان کرد
- شناسه خبر: 1321
- تاریخ و زمان ارسال: 13 دی 1396 ساعت 8:46
- نویسنده: فرزاد آقایی
بهروز کارگر جوشکاری در مغازه اجارهای خود مشغول ساخت درهای فلزی بود که بر حسب یک پیشامد بجای تلاش برای ساخت آیندهاش، اکنون پشت میلههای زندان روزهای جوانی خود را سپری میکند.
به گزارش روابط عمومی ستاد دیه استان آذربایجان شرقی، بهروز ۲۸ساله که از دوران کودکی و به دنبال فوت پدر سرپرست خانوار هم بود، سالهاست که برای امرار معاش خودو خانوادهاش کار میکند. تا پیش از اینکه بر حسب یک اتفاق، زندگی روزهای سخت خودش را نشان دهد، او در مغازه اجارهای، مشغول به جوشکاری بود.
در روز حادثه بهروز که مشغول به جوشکاری در یک مغازه کوچک کنار خیابان بود، دو عدد در فلزی نسبتا سنگین وزن را طبق سفارش مشتری ساخته بود. با توجه به اینکه مغازه اجارهای او کوچک بود بهنام این درها را در داخل کوچه ۴ متری نزدیک مغازه و در کنار دیوار به صورت موقت قرار میدهد.
تا زمانی که مشتری سفارش دهنده به دنبال سفارشات خود بیاید، درها در کوچه بود تا اینکه فردی از روبرو قصد عبور با خودرو پیکان از همان کوچه را میکند که با این درها برخورد می کند و درها بر روی خودرو این فرد سقوط میکند.
بعد از این اتفاق تعدادی از افراد محله از جمله علیرضا جهت کمک به بلند کردن درها به کمک بهروز می آیند. پس از تکیه دادن درها به دیوار، قصد بستن آنها به تیر برق بتنی کناری را داشتند که علیرضا متوجه می شود دربهای تکیه داده شده به دیوار در حال سقوط بر روی فردی است که در نزدیکی آن ایستاده بود، تلاش وی بی نتیجه میماند و در نهایت درها به روی علیرضا سقوط می کند و در نهایت منجر به آسیب دیدگی جدی در پاهای فرد می شود.
با توجه به درخواست خسارت از سوی علیرضا، آن طور که کارشناسی انجام شده بر روی این حادثه نشان می دهد، با توجه به مفهوم ماده ۵۱ آئین نامه حفاظت و بهداشت عمومی در کارگاه ها، محصول کارگاه بایستی به صورتی چیده شود که خطر سقوط و بروز سوانح وجود نداشته باشد. همچنین با استناد به مفهوم ماده ۱۱ آئین نامه حفاظتی در کارگاه های ساختمانی، قرار دادن و انبار کردن وسایل و مصالح در معابر عمومی مجاز نیست و چنانچه انجام این امر برای مدت موقت و محدود اجتناب ناپذیر باشد باید نحوه قرار دادن وسایل و مصالح به ترتیبی باشد که حوادث برای عابران و وسایل نقلیه به وجود نیاورد و در اطراف آن وسایل کنترل مسیر و همچنین تابلو و علائم هشداردهنده که در شب و روز قابل رویت باشد نصب شود.
طبق نظر دادگاه، این کارگر جوان از مهر ماه به علت عجز در پرداخت دیه ناشی از تسبیب در ایراد صدمه بندی شبه عمدی در یکی از زندانهای استان آذربایجان شرقی تحمل حبس میکند. تاکنون از کل دیه ۳۶ میلیون این مددجود ۱۲ میلیون را پرداخت کرده است و هیچ پس انداز یا اموال منقول یا غیرمنقولی برای پرداخت مابقی دیه خود ندارد.
نیکوکارانی که برای کمک به این مددجوی نیازمند تمایل دارند، میتوانند کمکهای نقدی خود را به شماره حسابهای ستاد دیه استان به شماره ۱۰۰۱۰۰ بانک تجارت، ۲۱۲۱۲۱۱۶۸۸ بانک ملت، یا ۰۱۰۶۲۶۰۵۹۷۰۰۷ بانک ملی واریز کرده و برای اختصاص مبلغ پرداختی برای این مددجو، فیش پرداختی را با تحریر موضوع کمک انجامشده به شماره ۰۴۱۳۶۵۸۱۳۵۴دورنگار کنند و همچنین میتوانند کمکهای خود را از طریق سامانه پرداخت آنلاین سایت و یا سامانه الکترونیکی به شماره #۷۷۷۷۰۴۱*۷۸۰*از طریق تلفن همراه پرداخت کنند .
شایان ذکر است، روابط عمومی ستاد دیه استان از طریق شماره تلفن تماس ۰۴۱۳۶۵۵۴۱۶۱ پاسخگوی سؤالات شما در این زمینه است.