امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴

دیدار مدیرعامل ستاد دیه کشور با هیأت امنای ستاد دیه آذربایجان شرقی


تاریخ و زمان ارسال: 11 مهر 1404 ساعت 12:09 نویسنده : فرزاد آقایی شناسه خبر : 6757
مدیرعامل ستاد دیه کشور در سفر به تبریز و دیدار با هیأت امنای ستاد دیه آذربایجان شرقی، عملکرد این استان را در زمینه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد و فرهنگ‌سازی امور خیر کم‌نظیر توصیف کرد.
دیدار مدیرعامل ستاد دیه کشور با هیأت امنای ستاد دیه آذربایجان شرقی

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان آذربایجان شرقی ، در این نشست، علیلو دادستان مرکز استان با اشاره به حضور علی شمس در تبریز گفت: «قطعاً حضور مدیرعامل ستاد دیه کشور در استان منشأ خیر و برکت خواهد بود.

وی افزود: با عنایت رئیس کل دادگستری استان، همکاری هیأت امنا و همچنین محبت‌های مردم تبریز، حرکت‌های خوب، خداپسندانه و ارزشمندی در استان رقم خورده است. مردم تبریز همواره در کارهای خیر و حتی امور شخصی و شرعی خود، نگاهی به آزادی زندانیان و یا دیگر امور خیر دارند.

رسول تقی‌پور، مدیر ستاد دیه آذربایجان شرقی نیز با ارائه گزارشی از عملکرد این مجموعه اظهار داشت: «تعداد خانواده‌های متوفی تحت پوشش از ۹ هزار نفر عبور کرده است که نشان‌دهنده تبدیل شدن این سنت به یک فرهنگ والا در استان است. طی پنج سال اخیر بیش از ۲۰۰۰ زندانی جرایم غیرعمد در استان آزاد شده‌اند. همچنین ۸۰ درصد مردم تبریز ستاد دیه را می‌شناسند و در امور خیر پیش‌قدم هستند.

وی افزود: ستاد دیه استان دارای یازده هزار خیّر شناسنامه‌دار است و به یاری تشکیلات قضایی، از بابت پذیرش اعسار در صدر استان‌های کشور قرار داریم. خوشبختانه هیچ زندانی ناشی از حوادث کارگاهی در استان نداریم و روزانه به طور میانگین دو زندانی غیرعمد آزاد می‌شوند.

مدیرکل زندان‌های استان نیز با اشاره به جریان‌سازی سنت‌های حسنه در تبریز گفت: «این استان الگویی بی‌نظیر برای کل کشور در زمینه کارهای خیر بوده و سطح بالای اقتصادی و فرهنگ نیکوکاری مردم تبریز زبان‌زد است.

علی استادی نیز در ادامه این نشست تأکید کرد: «مردم تبریز نسبت به امور خیر حساسیت و تعهد بالایی دارند و در پیشبرد اهداف ستاد دیه و آزادی زندانیان بسیار فعال هستند.» وی از زحمات رئیس کل دادگستری، دادستان مرکز استان، اعضای هیأت امنا و کارکنان ستاد قدردانی کرد.

علی شمس، مدیرعامل ستاد دیه کشور هم در این جلسه ضمن قدردانی از عملکرد آذربایجان شرقی گفت: «در جلسه آینده هیأت مدیره ستاد دیه کشور موضوع شیوه‌نامه خاص بررسی خواهد شد تا در برخی استان‌ها به اجرا درآید.

وی افزود: استان آذربایجان شرقی از نظر عملکردی جای هیچ نگرانی ندارد و از سطح مدیران قضایی تا کارکنان ستاد با جدیت و دلسوزی فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: همچنین آذربایجان شرقی از نظر پذیرش اعسار رتبه نخست کشور را داراست.

 

شما هم می‌توانید در مورد این مقاله نظر بدهید

4 × دو =

ایتا بله روبیکا تلگرام