امروز سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴

نشست بزرگ آزادی زندانیان غیرعمد به مناسبت هفته وحدت برگزار شد


تاریخ و زمان ارسال: 11 شهریور 1404 ساعت 8:16 نویسنده : فرزاد آقایی شناسه خبر : 6671
جلسه ستاد بزرگداشت هفته وحدت در آستانه ولادت با سعادت پیامبر اکرم (ص) و با محوریت آزادی زندانیان غیر عمد در تبریزبرگزار شد.
نشست بزرگ آزادی زندانیان غیرعمد به مناسبت هفته وحدت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان آذربایجان شرقی ،نماینده ولی فقیه در استان در این جلسه گفت:جشن های هفته وحدت امسال بمناسبت هزارو پانصدمین سالگرد ولادت پیامبر اسلام (ص) باید بسیار پرشورتر از سالهای گذشته برگزار شود .

حجت الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل با بیان اینکه خداوند متعال دوست دارد بسیاری از کارها به دست خودانسان برطرف بشود افزود: این موضوع آزادی زندانی های جرایم غیر عمد و کمک های خیران نیز در راستای این فرمایش الهی است .

وی تصریح کرد: اساس گناهان انسان در تکبر، طمع و حسادت است اما برای کاستن این گناهان خداوند متعال نماز را واحب کرده است تا از تکبر انسان بکاهد تا بتواند در دنیا و آخرت به سعادت برسد .

امام جمعه تبریز افزود: پروردگار عظیم الشان می فرماید برای کسب روزی حلال تلاش کنید و به ثروت دیگران دست اندازی نکنید ، هر چه می خواهید از درگاه من بخواهید تا برایتان اعطا کنم انفاق هم مطلبی است که باعث بزرگی روح انسان می شود.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه مدرسه سازی ، ساختن بیمارستان ، دستگیری از نیازمندان و بسیاری از مسائل برای آزمودن انسان ها توسط خدا است، اظهار داشت: خیران باید با فطرت سالم برای خدا انفاق کنند تا قرض شان برای خدا باشد و خدا نیز چندین برابر آن رااعطا کند .

موسی خلیل اللهی رییس کل دادگستری استان گفت : ستاد دیه استان در آزاد سازی زندانیان غیر عمد انصافا برکات زیادی داشته است چرا که با حضور خیران بزرگ و مردمعزیز از سرآمدان کشور در این زمینه است .

وی با بیان اینکه در جشن های گلریزان حدود ۵۰ میلیارد تومان جمع آوری شد افزود: فرهنگ غنی مردم استان به نحوی است که صاحبان عزا بخشی از هزینه مراسم خود را برای آزادی زندانیان جرایم غیر عمد اختصاص می دهند که ازهمین محل در سال گذشته ۷۰۸ نفر را با ۶۲ میلیارد تومان از زندان آزاد کردیم و امسال هم ۲۰۸ نفر از زندانیان جرایم غیر عمد با مبلغ ۲۱ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان آزاد شدند .

ملک محمدی مشاور رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با بیان اینکه آزادی زندانی هااز سفارشات اهل بیت علیهم السلام است گفت: استان آذربایجان شرقی سرآمد همه استانها در تمامی زمینه ها بویژهستاد دیه و آزادی زندانیان جرایم غیر عمد و الگویی بزرگ برای کل کشور است.

وی افزود: در موضوع آزادی زندانی های جرایم غیر عمد ولادت پیامبر اسلام (ص)بهانه ای برای خدمت بیشتر به مردماست از دیگر وجه اشتراک عزم و همت برای این حرکت نورانی است.

شما هم می‌توانید در مورد این مقاله نظر بدهید

پنج × 5 =

ایتا بله روبیکا تلگرام