امروز چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴

وضعیت زندانیان استان به صورت مستمر پایش می شود


تاریخ و زمان ارسال: 13 اردیبهشت 1399 ساعت 12:16 نویسنده : فرزاد آقایی شناسه خبر : 2791
وضعیت زندانیان استان به صورت مستمر پایش می شود

خلیل الهی با اشاره به اینکه جشن گلریزان امسال در ماه مبارک رمضان بصورت غیر حضوری و مجازی برگزار خواهد شد تصریح کرد: در سال ۹۸ با کمک‌های بسیار خوب مردم  استان، خیّرین و برخی نهاد‌ها شاهد افزایش کمک‌ها در جشن گلریزان بودیم و امسال به جهت شیوع ویروس کرونا و ممنوعیت از اجتماع، جشن گلریزان در کلیه شهرستان‌ها و بخش‌ها به صورت غیر حضوری برگزار خواهد شد و انشاء الله به لطف خداوند و باکمک و همراهی مردم خیر استان و بنا به فرموده مقام معظم رهبری با اجرای رزمایش کمک مومنانه در ایام ماه مبارک رمضان شاهد افزایش چشمگیر کمک‌های مردمی باشیم.

وی با عنایت  به اینکه رسیدگی فوری و مستمر به وضعیت زندانی ها  از اولویت ها و دغدغه های ریاست قوه قضاییه می باشد گفت سیاست‌های قوه قضاییه در کلیه بخش‌های استان با قوت اجرا می شود  و جلسات  کمیسیون عفو  جهت کاهش آمار زندانی مستمراً با حضور دادستان مرکز استان ، مدیر کل زندانهای استان و حفاظت اطلاعات دادگستری استان تشکیل و وضعیت زندانیان به صورت مستمر پایش می شود.

در ابتدای این جلسه مدیر ستاد دیه استان آذربایجان شرقی گزارشی از عملکرد  سال ۹۸ ارائه کرد  و  تعداد ۲۰ پرونده بررسی و با مساعدت هیئت امنای ستاد دیه  مبالغ تعیین شده تصویب شد.

شما هم می‌توانید در مورد این مقاله نظر بدهید

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

سفارش بنر مراسم ترحیم
ایتا بله روبیکا تلگرام