تلگرامتلگراماینستاگراماینستاگرامآپاراتآپاراتایتاایتابلهبلهروبیکاروبیکا
041-33281418 info@tabrizipro.ir شنبه تا چهارشنبه ۸ تا 14
خانه/اخبار/پدر 42 ساله چشم انتظار خیرین
شرح بدهی مددجو

پدر 42 ساله چشم انتظار خیرین

۱۴۰۵/۰۷/۱۴ فرزاد آقایی ۲ بازدید ۰ نظر زمان مطالعه: ۱ دقیقه
پدر 42 ساله چشم انتظار خیرین

مددجوی 42 ساله که به خاطر محکومیت مطالبه وجه چک از آبان ماه سال 1402 روانه زندان شده چشم انتظار خیرین برای آزادی از زندان است .

مددجوی 42 ساله در زندان تبریز محبوس هست ، مددجو راننده اسنپ بوده و با پیشنهاد آشنایان به صورت واسطه ای در فروش روغن موتور فعالیت می کند وی تومورنغاعی داشته و در نهایت بخاطر عدم تسویه چک و با طرح دعوی شاکی روانه زندان شده است .

مددجو متاهل بوده و یک فرزند دارد و همسرش پس از وارد شدن به زندان دادخواست طلاق تقدیم مراجع قضائی کرده است .

مبلغ بدهی وی 120 میلیون تومان می باشد .

خیرین عزیز می توانند جهت واریز کمک های نقدی خود برای آزادی زندانیان غیرعمد از طریق شماره حساب‌۰۱۰۴۴۴۴۴۴۰۰۰۴ و شماره کارت 6037991899510956 نزد بانک صادرات به نام ستاد دیه استان و یا از طریق سایت رسمی ستاد دیه استان و یا با مراجعه به دفتر ستاد دیه استان واقع در تبریز بلوار گلکار-خیابان ترافیک- -جنب ایستگاه آتش نشانی زمینه آزادی آنان را فراهم نمایند و یا با شماره تلفن ۰۴۱۳۳۲۸۸۴۲۸ جهت کسب اطلاع بیشتر تماس حاصل کنند.

#بانشر این کلیپ در آزادی مددجو سهیم باشید !

فرزاد آقایی

مدیر روابط عمومی ستاد دیه استان آذربایجان شرقی

خبر قبلی نه به خرید خودرو جدید ! آری به آزادی زندانیان ! خبر بعدی آزادی یک زندانی در تبریز برای بزرگداشت شهادت سید حسن نصرالله
اشتراک‌گذاری: