اولین جلسه جشن گلریزان در تبریز کلید خورد.
- شناسه خبر: 567
- تاریخ و زمان ارسال: 31 فروردین 1395 ساعت 4:00
- نویسنده: فرزاد آقایی
اولین جلسه جشن گلریزان ۹۵ در دفتر دادستان عمومی و انقلاب تبریز با حضور رئیس کانون کارشناسان استان آقای دکتر خسروشاهی، مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان جناب آقای دکتر به پایه، نائب رئیس کانون وکلای استان جناب آقای تازش و نائب رئیس سازمان نظام مهندسی جناب آقای مهندس رونقی و اعضای هیئت مدیره ستاد دیه استان تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی ستاد دیه استان در ابتدا آقای تقی پور مدیرعامل ستاد دیه گزارشی از عملکرد سال ۱۳۹۴ و آزادی تعداد ۲۹۶ نفر از محکومین جرایم غیرعمد و مالی ارائه داد. وی از نقش مصوبه بسیار مهم رئیس کل دادگستری استان در مرداد ماه خبر داد که طی آن از ابتدای نیمه دوم سال ۱۳۹۴ تا پایان همان سال به آزادی ۹۰۰ نفر از محکومان مالی در سطح زندانهای استان آذربایجانشرقی انجامید. تقی پور اضافه نمود در سنوات گذشته برخی از مدیران استان با حضور در جشن گلریزان تعهد پرداخت مبالغ قابل توجهی جهت آزادی زندانیان مینمودند که در عمل هیچ کدام از تعهدات محقق نمیشد.
تقی پور افزود: از مدیران حاضر در جلسه تقاضا میشود قبل از فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و برگرازی جشن گلریزان، جلساتی با ابواب جمعی بعمل آورده تا مدیران مجموعه ها در این جشن با نقدینگی حضور یافته و در این امر خیر خواهانه و خداپسندانه شرکت نمایند.
در ادامه جلسه دادستان عمومی و انقلاب تبریز جناب آقای خلیل الهی به رتبه نخست شهر تبریز از نظر امنیت و آرامش در سال ۱۳۹۴ و هفت سال گذشته اشاره و خاطرنشان شدند که در این استان جرائم خشن همچون آدم ربائی، قتل و سرقت مسلحانه بسیار ناچیز بوده و از نظر تعداد جمعیت کیفری در رتبه های پایینی قرار داریم که این امر نتیجه عنایت خاص خداوند متعال، سلامت شخصیت مردم و تلاش های خستگی ناپذیر عوامل انتظامی و دستگاه قضایی میباشد.
خلیل الهی گفت: بیشتر زندانیان استان بعلت مشکلات مالی روانه زندان میشوند و گاهاً به دلیل نداشتن درآمد کافی از تهیه الحاقیه بیمه نامه امتناع کرده و به علت تصادف در ماه های حرام گرفتار می شوند. وی از مدیران حاضر در جلسه درخواست نمود جهت شرکت در جشن گلریزان از همین امروز برنامه ریزی نمایند و به روزهای منتهی به ماه مبارک رمضان موکول ننمایند.
در ادامه جلسه مدیر کل زندانهای استان جناب آقای بنیهاشمی از عنایت دادستان محترم و مراجع قضایی قدردانی نموده و ایشان را بعنوان یار دوازدهم ستاد دیه نام بردند. وی به فلسفه وجودی ستاد دیه پرداخته و افزود: شهید لاجوردی در سال ۷۹ متوجه این قضیه شد که تعدادی از زندانیان نه بر اساس قصد ونیت خاص، بلکه بر اثر یک اتفاق روانه زندانها میشوند و به دلیل نداشتن حامی مدت های مدیدی در زندان می مانند.
بنی هاشمی گفت: تبریز در سطح ملی شاخصه های هم نوع دوستی و خیرخواهی در باب مساعدت به جرایم غیر عمد در رده بالای کشوری قرار دارد و ستاد دیه هم به شاکی و هم به متشاکی توجه دارد. آخرین آمار زندانیان جرایم غیرعمد در حال حاضر ۳۹۲ نفر می باشد و برای آزادی آنان ۱۲ میلیارد تومان نیاز است.
در پایان مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان آقای دکتر به پایه ضمن قدردانی از زحمات خستگی ناپذیر مسئولین ستاد دیه این حرکت را باقیات صالحات دانسته و خود را ملزم به شرکت در این امر انساندوستانه دانستد. رئیس کانون کارشناسان استان آقای دکتر خسروشاهی، نائب رئیس کانون وکلای استان جناب آقای تازش و نائب رئیس سازمان نظام مهندسی جناب آقای مهندس رونقی نیز آمادگی کامل خودشان را جهت شرکت در این کار خداپسندانه اعلام نمودند.