امروز سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳

بیمه گذاری ناقص ممنوع


تاریخ و زمان ارسال: 8 اسفند 1394 ساعت 11:28 نویسنده : فرزاد آقایی شناسه خبر : 519
بیمه گذاری ناقص ممنوع

بیمه گذاری ناقص ممنوع

حمید راننده تبریزی تریلی تانکر حامل مواد سوختی در ارمنستان ترمز برید با دو دستگاه تریلی تصادف کرد  ، تانکر حامل مواد نفتی از تریلی جدا شد و ۵ دستگاه سواری دچار آتش  سوزی و ۱۱ نفر مصدوم و یک نفر فوت و انگشتان دست راست حمید قطع و اینک در زندان ارمنستان منتظر حکم دادگاه است .

-به گزارش روابط عمومی ستاد دیه استان آذربایجانشرقی حمید ۶۵ ساله راننده تریلی قدیمی کاوه حامل مواد سوختی به کشور ارمنستان بوده است در نزدیکی ایروان در حین رانندگی یکباره متوجه شد ترمز بریده و تریلی از کنترل راننده خارج می شود و برای جلو گیری از صدمات احتمالی به تریلی  در حال حرکت اثابت می کند و با تریلی دیگری برخورد می کند و شدت برخورد به حدی بوده است تانگر حامل مواد سوختی از کفی تریلی جدا شده با ۵ دستگاه سواری برخورد و جملگی آتش گرفته و طعمه حریق می شوند در این حادثه ۱۱ نفر مصدوم و یک نفر فوت می کند و انگشتان دست راست حمید قطع می شود ، حمید در حین خروج از کشور از بیمه نامه کمترین استفاده می نماید که حداکثر تعهدات بیمه یکصد میلیون تومان می باشد .

سه دانک تریلی حمید متعلق به خودش و سه دانک متعلق به شریک  اش می باشد  خوشبختانه ۷ نفر از مصدومین از اوضاع اقتصادی حمید مطلع می شوند و رضایت خودشان را اعلام می نماید .اما   دو نفر از مصدومین که پدر و دختر اهل روسیه می باشند به لتفاق یک نفر متوفی در مراجع قضایی ارمنستان شکایت و در  چند روز آتی حکم دادگاه پس از جری تشریفات اداری و قانونی صادر خواهد شد .

حمید دو فرزند پسر به اتفاق همسرش در خانه استیجاری زندگی می کردند فرزند ارشد حمید پس از اطلاع  از   ماجرای چهار میلیون تومان از عمویش قرض می گیرد به ارمنستان مسافرت می کند و هزینه عمل جراحی پدرش در بیماستان و هزینه رفت وبرگشت به ارمنستان هزینه می کند

اوضاع مالی اقتصادی حمید در ایران بسیار ضعیف و خانواده اش برای امرار معاش با مشکل روبرو هستند ، برای تامین خسارت وارده به دو نفر مصدوم و یک نفر متوفی تقریباً  سیصد میلیون تومان برآورد می شود .

 

 

 

 

شما هم می‌توانید در مورد این مقاله نظر بدهید

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

ایتا بله روبیکا تلگرام