تلگرامتلگراماینستاگراماینستاگرامآپاراتآپاراتایتاایتابلهبلهروبیکاروبیکا
041-33281418 info@tabrizipro.ir شنبه تا چهارشنبه ۸ تا 14
خانه/اخبار/آزادی یک بنده از بند همچون احیاء کردن یک جامعه است
اخبار

آزادی یک بنده از بند همچون احیاء کردن یک جامعه است

۱۴۰۵/۰۷/۱۵ فرزاد آقایی ۴ بازدید ۰ نظر زمان مطالعه: ۰ دقیقه
آزادی یک بنده از بند همچون احیاء کردن یک جامعه است

آیت الله آل هاشم در دیدار اعضاء هیات امناء و جمعی از خیرین ستاد دیه استان آذربایجان شرقی گفت : احسان در راه خدا رزق و روزی را افزایش داده و انسان را به خدا نزدیک تر می کند و این امر خداپسندانه که یک بنده از بند آزاد می شود همچون احیاء کردن یک جامعه است .

به گزارش روابط عمومی ستاد دیه استان آذربایجان شرقی در آستانه جشن گلریزان اعضاء هیات امناء و جمعی از خیرین ستاد دیه استان آذربایجان شرقی با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز دیدار و گفتگو کردند .

امام جمعه تبریز در این جلسه ضمن تقدیر از رئیس کل دادگستری استان ،دادستان مرکز استان ،مدیر کل زندانهای استان و عوامل ستاد دیه از تمام خیرینی که برای آزادی زندانیانی که بی گناه روانه زندان شده اند تشکر و تقدیر نمود .

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم با اشاره به برکات و کار ارزشمند خیرین گفت : این کار باعث افزایش رزق و روزی شده و انسان را پیش از پیش به خدا نزدیک می کند .

رئیس کل دادگستری استان و رئیس هیات امناء ستاد دیه آذربایجان شرقی نیز گفت: خوشبختانه با کمک ستاد دیه و خیرین در سال گذشته 552 زندانی غیرعمد از زندانهای استان آزاد و به کانون گرم خانواده خود بازگشتند .

موسی خلیل الهی گفت : برای این تعداد از آزادی بیش از 16 میلیارد و هفتصد میلیون تومان بصورت بلاعوض پرداخت شده و در حال حاضر 150 زندانی غیرعمد واجد شرایط در زندانهای استان چشم انتظار خیرین برای آزادی از زندان هستند .

فرزاد آقایی

مدیر روابط عمومی ستاد دیه استان آذربایجان شرقی

خبر قبلی جشن گلریزان تبریز به‌صورت حضوری برگزار می‌شود خبر بعدی خیرین آذربایجان زبان زد عام و خاص هستند
اشتراک‌گذاری:

اخبار مرتبط