امروز دوشنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۴

جمع آوری یک میلیارد تومانی در جشن گلریزان شهرستان ملکان


تاریخ و زمان ارسال: 14 فروردین 1404 ساعت 10:21 نویسنده : فرزاد آقایی شناسه خبر : 6551
جشن گلریزان برای آزادی زندانیان بدهکار و جرایم غیرعمد شهرستان ملکان به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار شد.
جمع آوری یک میلیارد تومانی در جشن گلریزان شهرستان ملکان

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان آذربایجان شرقی ،جشن گلریزان برای آزادی زندانیان بدهکار و جرایم غیرعمد به مناسبت ماه مبارک رمضان و با حضور رئیس دادگستری و دادستان ملکان و جمعی از مسئولان و مقامات قضائی و انجمن حمایت از زندانیان ملکان برگزار شد.

رئیس دادگستری ملکان گلریزان را یکی از مراسم ویژه و خوب ماه مبارک رمضان دانست که ریشه در تاریخ و فرهنگ ایران دارد و با بیان اینکه روزه فقط نخوردن و نیاشامیدن نیست گفت: دستگیری از انسان‌ها از تأکیدات ویژه دین مبین اسلام است.

حجت الاسلام امانی افزود: خیران نیک اندیش در این مراسم برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد شامل مهریه، دیه و بدهکاری و… مبلغ یک میلیارد تومان اهدا نمودند.

وی ادامه داد: گرفتن دست کسی که گرفتار شده به خصوص زندانیان جرایم مالی و غیرعمد از جمله مهمترین مسائلی است که باید در ماه رمضان به آن توجه داشت .

دادستان ملکان نیز گفت: هرکس با هر اندازه، توان و وسعی می‌تواند در این زمینه پیشگام باشد.

سیدمرتضی علیانسب افزود: آزادی زندانیان آن هم شب عید نوروز و در این ایام ماه رمضان می‌تواند عیدی خوبی به خانواده‌های این افراد باشد و همچنین بنیان خانواده‌های آنان را استحکام ببخشد.

وی با بیان لزوم هم افزایی دستگاه‌های اجرایی و خیرین تاکید کرد: ادامه این مسیر می‌تواند زمینه آزادی زندانیان نیازمند را فراهم نماید.

شما هم می‌توانید در مورد این مقاله نظر بدهید

16 − 15 =

ایتا بله روبیکا تلگرام