امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴
نیکوکار گمنامی که بخشش را راز برکت زندگی خود می‌داند

جوان ۳۹ ساله گوگانی برای چهارمین بار پیاپی به یاری زندانیان غیرعمد شتافت


تاریخ و زمان ارسال: 14 مهر 1404 ساعت 11:06 نویسنده : فرزاد آقایی شناسه خبر : 6786
جوان ۳۹ ساله‌ای از اهالی گوگان ، برای چهارمین سال متوالی بخشی از درآمد خود را صرف آزادی زندانیان جرایم غیرعمد و محکومان مالی کرد.
جوان ۳۹ ساله گوگانی برای چهارمین بار پیاپی به یاری زندانیان غیرعمد شتافت

به گزارش روابط عمومی ستاد مردمی دیه استان آذربایجان شرقی ،این نیکوکار که تمایلی به فاش شدن نامش ندارد، از سال ۱۳۹۴ فعالیت تراشکاری خود را آغاز کرده و از سال ۱۴۰۰ تصمیم گرفته است درآمد خود را با نیت کمک به نیازمندان و آزادی زندانیان شریک کند.

وی در نخستین اقدام خود در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال را به ستاد دیه اهدا کرده است. پس از آن، در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۱۶۰ میلیون ریال، در سال ۱۴۰۳ مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال و در سال جاری (۱۴۰۴) مبلغ ۴۰۰ میلیون ریال را برای آزادی زندانیان غیرعمد اختصاص داده است.

این جوان خیرگفت: سال ۱۴۰۰ برای اولین‌بار تصمیم گرفتم بخشی از درآمدم را صرف کار خیر کنم. در ابتدا تردید داشتم، اما پس از انجام اولین کمک، به چشم دیدم که چگونه خداوند برکت و روزی‌ام را چند برابر کرد. همان‌جا تصمیم گرفتم این مسیر را ادامه دهم و هر سال سهمی از درآمدم را برای آزادی زندانیان در نظر بگیرم.

او با بیان اینکه هیچ احساسی بالاتر از شاد کردن خانواده‌ای در آستانه رهایی عزیزشان نیست، افزود: وقتی مبلغی را برای آزادی زندانیان پرداخت می‌کنم، یقین دارم خداوند چندین برابر آن را در زندگی‌ام بازمی‌گرداند. باور دارم برکت واقعی در بخشش است.

این نیکوکار گوگانی ضمن قدردانی از تلاش‌های ستاد دیه استان آذربایجان شرقی گفت: من شکرگزار خدا هستم که با مجموعه‌ای آشنا شدم که در مسیر آزادی انسان‌ها گام برمی‌دارد. هر بار که می‌شنوم به‌واسطه‌ی کمک من، فردی آزاد شده و خانواده‌ای دوباره کنار هم جمع شده‌اند، حس می‌کنم دنیا را به من بخشیده‌اند.

شما هم می‌توانید در مورد این مقاله نظر بدهید

نوزده − 18 =

ایتا بله روبیکا تلگرام